Skär kycklingköttet i bitar och lägg i stekpannan, tillsätt räkorna och stek ca 2 minuter. Lägg i kokt spaghetti, salladslöken till sist och rör om ca 1 minut. 500 g kokt spaghetti. 100 g räkor, skalade. 500 g kokt spaghetti 100 g benfritt kycklingkött 100 g räkor, skalade 3 röda chili, skurna i småbitar 300 g bambuskott, strimlade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 dl salladslök, skivad 2 msk ostronsås 2 msk sojasås 1 msk svart soja 1 msk socker 1 tsk fisksås 2 msk matolja
Skär kycklingköttet i bitar och lägg i stekpannan, tillsätt räkorna och stek ca 2 minuter. Lägg i kokt spaghetti, salladslöken till sist och rör om ca 1 minut. 500 g kokt spaghetti. 100 g räkor
När pastan kokat klart, slå av pastavattnet och lägg spaghettin i stekpannan. Tillsätt räkor, rucola och eventuellt mer rivet citronskal, salt och peppar
Lägg sedan i räkorna och kammusslorna och låt puttra några minuter till. 200 g spaghetti. 4 stora räkor. Fräs vitlöken i en stekpanna tillsammans med olivolja, persilja och en nypa chili tills vitlöken får en gyllenbrun färg
En snabblagad favorit…ännu en sås som man hinner göra klart medans spaghettin kokar. Jag brukar putta över räkorna så att de ligger i ena änden av stekpannan och den ”räkfria” delen av stekpannan låter jag stanna kvar på plattan så att såsen får koka ihop utan att räkorna blir sega
Spaghetti med räkor, vitlök och tomat. Vänd sedan ner spaghettin i stekpannan och låt den bli varm. Vänd ner räkorna och och smaka av med salt och peppar
Lägg i räkorna värm ej för länge för då blir räkorna sega. 4 personerDet här är en snabb sås med räkor med sting i. Ingredienser1 kg räkor med skalsmör att steka i1 tsk curry1 pressad vitlöksklyfta1 krm cayennepeppar1 msk tomatpuré1 msk soya2 dl crème fraicheSkala räkorna. 1 kg räkor med skal
Blanda grönsakerna och räkorna i couscousen. 1/2 kg skalade räkor. Mixa chilipulver, paprikapulver, koriander, spiskummin, chiliflakes, svartpeppar, salt, brun farin, vitlöksklyftor, olivolja och vatten till en grov massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.