Medelhavspastamed soltorkad tomat, salami och oliv. Idag så gör vi om spaghetti till en italiensk klassiker som påminner lite om risotto, vi steker den och låter det puttra med lite vin och parmesan
Bryn färsen i lite olivolja, krydda med salt och svartpeppar. Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Köttfärssåsen. Salt & Peppar 6 portioner Köttfärssåsen. 6 portioner. 600 g köttfärs av valfri sort (veggiefärs funkar också utmärkt för vegetariskt alternativ)
Lägg spaghettin i tomatsåsen och blanda om. Lägg på lock och höj till medelvärme. en färsk rosmarinkvistSkär salamin i tunna bitar och finskiva vitlök och fänkål
En skvätt rödvin i är alltid gott och ett måste när det gäller kryddor är ju oregano. Denna klassiska rätten görs nog i många hushåll under veckodagarna och likaså här hos oss
Spaghetti, färskost och spenat kryddat med lite chili. Smaka av, lägg upp på varma tallrikar och garnera med hackade soltorkade tomater och färska basilikablad
Servera köttfärssåsenmed pasta och sallad. Riv morötterna och låt de fräsa med. Salt och peppar. Blanda en sallad med mozarella, avocado, basilika och coctailtomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.