Spaghetti med vegetarisk köttfärssås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gram spaghetti , eller bönpasta
  • 300 gram vegetarisk färs , jag använde Hälsans kök
  • 2 st gula lökar
  • 2 dl grädde 40%
  • 1 dl mjölk
  • 2 dl vatten
  • 1 st svampbuljongtärning (ar)
  • 1 msk soja
  • 2 tsk dijonsenap , eller vanlig
  • 2 tsk citronsaft
  • 2 krm chilipulver
  • 2 msk finhackad persilja , färsk eller fryst
  • 1.5 dl riven, lagrad ost , helst parmesan
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 Olja att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.