400 g spaghetti 200 g champinjoner, skivade 1 klyfta vitlök, riven 100 g körsbärstomater 2 dl vispgrädde 200 g riven ost (t ex prästost) 150 g rökt skinka 1 kruka färsk oregano matolja, till stekning salt peppar
Låt alltsammans koka samman och smaksätt med salt och peppar. basilika att toppa med. Det blir inte alltid måndag, men minst en vegetarisk middag i veckan tycker jag är en god ambition, både för hälsan och miljön
spaghettimedtomatsåsoch vinkokta musslor. spaghettimedtomatsås /. Tomatsåsen kan du göra långt i förväg, det mår den bara gott av men musslorna kan du vänta med tills gästerna har anlänt
När spaghettin är klar, späd såsen med vatten till önskad konsistens. Vi försöker äta vegetariskt en gång i veckan, oftast så blir det fetaostpaj, grekisk pasta (en stor favorit), böngryta med matvete, grekisk sallad eller kikärtsbiffar
4 burkar hela konserverade tomater, gärna san marzano 1 klyfta vitlök 1 kruka basilika 400 g pasta (t ex tortiglioni) 2 burrata, rumstempererad olivolja salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.