Men, när jag fick med mig typ ett kilo ruccolaoch ungefär lika mycket mozzarella hem efter ett event jag höll i här för ett tag sedan så tänkte jag att det väl var dags att göra slag i saken
Lägg på köttbullarna, skeda över lite med tomatsås, strö över parmesan och dekorera med lite örter. Koka spaghettin enligt instruktionerna på förpackningen
Låt alltsammans koka samman och smaksätt med salt och peppar. basilika att toppa med. Det blir inte alltid måndag, men minst en vegetarisk middag i veckan tycker jag är en god ambition, både för hälsan och miljön
Får den färg så slår smaken över och blir obehaglig, vilket jag tror alla varit med om någon gång. En god spaghettimed tomatsås fångar hela genialiteten med den italienska köket
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Servera frikadellerna toppad med persilja och tillsammans medspaghetti. Krydda med salt och peppar. Rulla till bollar och bryn runtom i olivolja i en stekpanna
När spaghettin är klar, späd såsen med vatten till önskad konsistens. Vi försöker äta vegetariskt en gång i veckan, oftast så blir det fetaostpaj, grekisk pasta (en stor favorit), böngryta med matvete, grekisk sallad eller kikärtsbiffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.