Peppra rikligt, salta eventuellt och servera genast med äggulor i skal. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Servera din bolognese medspaghetti och färskriven parmesan på toppen. Värm en stekpanna med olivolja och fräs bacon tillsammans med lök, vitlök, blekselleri och morötter
Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten
Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.