Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
Servera med ljust bröd och varför inte ett glas öl. Skala räkorna. Lägg i räkorna. Koka upp och sjud på svag värme i 5 minuter. Låt dem koka med i 2 minuter. 500 g tinade räkormed skal. 500 g tinade räkormed skal 4 msk tomatpuré 4 msk vatten 4 msk balsamvinäger 1 msk konjak 1-2 tsk sambal oelek 1 ½ msk olivolja 4 krm salt 2 krm strösocker 3 msk finhackad scharlottenlök 1 msk finhackad persilja 1 msk finhackad dill
Servera med ljust bröd och varför inte ett glas öl. Skala räkorna. Lägg i räkorna. Koka upp och sjud på svag värme i 5 minuter. Låt dem koka med i 2 minuter. 500 g tinade räkormed skal
En snabblagad favorit…ännu en sås som man hinner göra klart medansspaghettin kokar. Krydda med salt, peppar och lite citronsaft och när spagehttin kokat färdigt, häll över den i stekpannan med lite av kokvattnet
Servera med nykokt spaghetti eller tagliatelle. Brösten blev en smarrig kycklingwokmed kokosmjölk, chili och citron och klubborna, skrovet och vingarna kryddade jag upp med rapsolja, spiskummin, paprika, salt ochanchochili som jag sedan grillade i ugnen
Servera med nykokt spaghetti eller tagliatelle. Smaka av såsen med salt och vitpeppar. Ta i kycklingköttetoch låt det precis bli varmt och vänd ner spenaten precis innan servering
Häll över peston, torkade paprika kryddan, salt och peppar. Skär kycklingfileerna i 2-3sm stora bitar och lägg i en ugnsform. Servera med pasta, ris eller en sallad 1. 900 gram kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.