Koka spaghettin al dente. När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchinioch kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
En snabblagad favorit…ännu en sås som man hinner göra klart medansspaghettin kokar. Krydda med salt, peppar och lite citronsaft och när spagehttin kokat färdigt, häll över den i stekpannan med lite av kokvattnet
Krydda med salt och peppar. Rivet skal och saft av en halv lime. Rivet skal och saft av en halv lime. Krabba medchilioch koriander (2 portioner). 1 röd chili i tunna skivor. Hetta upp olja i en stekpanna, tillsätt vitlök, ingefära, salladslök ochchilioch stek i 2-3 minuter. Tillsätt krabbkött, limeskal, limesaft, koriander och mynta och stek i 2-3 minuter. Krabba medchilioch koriander (2 portioner). 1 röd chili i tunna skivor
Häll av spaghettinoch ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans med Pesto alla Genovese ochzucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Lägg i zucchinibitarnamed snittytan nedåt i stekpannan och se till att de fått en rejäl stekyta innan du vänder dem, de ska snudd på vara brända för att ge så stor smakupplevelse som möjligt
Hacka chilinoch tillsätt med vitlökskrosset. Riv över citronskal och jouice och olivolja. Häll den kokta pastan i en stor skål och blanda ner krabbmixen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.