Servera medspaghetti, extra permesan, lite ketchup och sallad. Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Koka spaghettin al dente. När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchini och kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
Koka spaghettin al dente, alltså med bibehållet tuggmotstånd, låt rinna av i ett dukslag. Fräs fänkålen tillsammans med chili och vitlök i ett par minuter
Blanda krabbröran med nykokt spaghettioch servera genast. Hummerpremiären gick av stapeln förra måndagen och jag följer med spänning dagsrapporterna om vem som lyckats få några bjässar i tinorna
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Krydda med nymalen svartpeppar och salt. Smaka av och salta vid behov. 400 g spaghetti. 1400 g spaghetti 200 g gröna ärtor (frysta) 75 g parmesan, finriven 500 g kokt skinka på bit 2 dl vispgrädde 25 g smör 1 krm svartpeppar 1 krm salt 1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i en stekpanna. Tärna skinkan i 1x3 cm stora bitar, lägg ner den i stekpannan och stek ca 2 minuter. Lägg ner frysta gröna ärtor och rör runt, stek ytterligare 1 minut och häll sedan på vispgrädde. Låt såsen sjuda på medelvärme i ca 5 min. Vänd ner pastan och låt pastan tillagas klart i såsen, ca 1 minut
Koka spaghettin enligt instruktionerna på förpackningen. Stek hälften av löken och vitlöken i smör på medelvärme tills hacket fått fin färg Arbeta snabbt ihop färsen, brödet, ägget, stekt och rå lök, hälften av osten, vin och örter till en bra smet
Klassikern köttfärssås ochspaghetti verkar alltid gå ner i magen på den minsta familjemedlemmen. Fyll på med krossade tomater, vatten, grädde, balsamvinäger och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.