100 g grönkål (eller svartkål) 100 g champinjoner 1 klyfta vitlök ca 400 g kycklingfilé, eller lårfilé (utan skinn) ca 1 msk smör flingsalt svartpeppar, nymalen 3 dl vispgrädde 0,5 citron, finrivet skal 2 tsk citronsaft, färskpressad. 1Tillservering400 g pasta, t ex penne parmesanost, färskriven 0,5 dl valnötter ev färsk basilika
Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombinationtillsammans med räkorna. Denna rätt är perfekt när man är sugen på något riktigt som ska gå snabbt att tillaga
Minafavorit-pastasorter som jag serverar såsen till är rårispasta och kikärtspasta. En smidig och snabb tomatsås som passar tillzucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.