Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i kokt spaghetti, salladslöken till sist och rör om ca 1 minut. 500 g kokt spaghetti. 3 röda chili, skurna i småbitar. 500 g kokt spaghetti 100 g benfritt kycklingkött 100 g räkor, skalade 3 röda chili, skurna i småbitar 300 g bambuskott, strimlade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 dl salladslök, skivad 2 msk ostronsås 2 msk sojasås 1 msk svart soja 1 msk socker 1 tsk fisksås 2 msk matolja
Värm upp en stekpanna med oljan, chili och vitlöken. Tillsätt svarta sojan, sojan, sockret, buljonpulver, kokt spaghetti och stek dem tillsammans ca 5-6 minuter. 350 g kokt spaghetti. 1 röd chili
Blanda krabbröran med nykokt spaghetti och servera genast. Med inspiration från just krabbkakor, rörde jag ihop en snabb pastarätt, med krabbkött, zucchini (snacka om högsäsong, de växer så de knakar i Lise-Maries trädgårdsland), fänkål och röd chili
En snabblagad favorit…ännu en sås som man hinner göra klart medans spaghettin kokar. Till ca en portion skalade jag ca 10st räkor, hacka så mycket färsk röd chili som du gillar och skiva en liten bit vitlök samt riv lite citronskal. Hetta upp olivolja och en klick smör i en stekpanna och fräs snabbt chili, vitlök och citronskal, klicka i ca 2msk tomatpure och låt allt steka en liten stund. ca 10st räkor, hacka så mycket färsk röd chili som du gillar och skiva en liten bit vitlök samt riv lite citronskal
âž Häll av vattnet från spaghettin och servera spaghettin genast tillsammans med korvstroganoffen. Det här är inte gourmet men jag lovar er att det är gott (om man gillar sweet chili)
2 dl Sweet hot chilisås. 2 dl chilisås eller ketchup. Koka riset. Fräs köttfärsen i en panna. Tillsätt lök och pressa i vitlöksklyftorna och låt fräsa med köttfärsen en liten stund
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i kokt spaghetti, salladslöken till sist och rör om ca 1 minut. 500 g kokt spaghetti. 3 röda chili
Lägg i chilipasta i oljan, vattnet, sojasåsen, sockret och fisksåsen. Lägg i vitlöken, chili, rödlöken och stek dem 1 minut. 800 g kokt spaghetti. 1 msk chilipasta i olja. 3 röd chili
bestämma styrkan beroende på hur mycket chili och vitlök man har i. Lägg i oliver, vitlök och chilifrukt utan kärnor i en matberedareKlicka i sambal olekKör mixern på max och stanna den ibland för att peta ner det som fastnar på sidornaNär alltsammans har hackats ihop häller du sakta, med tunn stråle i olivoljan medan mixern är igångTa lite i taget och titta ibland på konsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.