Det här är en av mina italienska favoritpastarätter. Färsk basilika, sötsyrlig citron, gärna solmogen direkt från Italien eller Spanien, lagrad parmesan, nymald svartpeppar och en god olivolja blir till ljuvliga smaker
salt. salt. 500 g spaghetti eller spaghettini. 500 g spaghetti eller spaghettini 4 vitlöksklyftor 1 hel liten torkad röd chili 1 dl olivolja 3 msk finhackad persilja ev
Spaghettial Limone - spaghetti med citronskal, lite vitlök i smör och grädde toppad med parmesan. Jag missade att det gjordes spaghetti med citron i första avsnittet av River Café Cookbook , men hittade ett som kan ha varit just det receptet
Pasta alpomodoro är en typisk italiensk pastarätt. Den är är hälsosammare än en sâs gjord pâ grädde eftersom den alltid görs pâ bas av tomater, olivolja, basilika och andra färska grönsaker enligt tycke
En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, men ren balsam för själen. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
salt. Salta lätt och rör runt. salt. Gambas al Ajillo 6 tapasportioner. 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska). 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.