Ugnsomelett medrökt lax, spenat och sparris PrintFörfattare. toppad medkallrökt lax. Typ min favorit när det kommer till ugnsomelett och det får nog bli första målet senare idag
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt. Blanda Philadelphia-osten med mjölken ochcitronsaften i en kastrull
Surfade runt häromdagen på matbloggar och hittade en het röra med äpple, morot ochdill som jag tyckte lät god, och idag blev det av att testa den till lunch
) Avsluta med att försiktigt blanda i den strimlade rökta laxen och smaksätt med lite pressad citronochcitronskal från den väl sköljda citronen, samt salt och nymald svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.