Ingredienser Portioner: 4 1 kg räkor med skal 2 msk konc hummerfond 5 dl vatten 1/2 gul lök eller schalottenlökar (1/2 gul lök motsvarar 1 1/2 schalottenlökar) 1 vitlöksklyfta 2 msk olivolja 2 dl vitt vin eller vitt matlagningsvin 2 dl vispgrädde salt och svartpeppar ev ca 1 1/2 msk ljus maizenaredning 300 g spaghetti Garnering 1 knippe persilja 1 1/2 dl svarta oliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken? Kupongen är laddad Imat 2:- Rabatt Oatly 250 ml Mer info Ladda kupong
Frikadeller i tomatsås medspagetti. Spagetti och köttbullar i gräddig tomatsås. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Riv vitlöken och i med den. Slå över grädde och i med fiskbuljongtärning, citronskal och saft. På med svartpeppar och garnera med parmesan och persilja
I helgen är jag ledig, dka försöka komma på något att göra med dom två minsta då sambon och yngsta bonusdottern är iväg på intensivdykkurs både lör och sön, men det är sista tillfället dom är iväg sen är dom klara
Skär kasslern i tunna skivor och stek hastigt i en stekpanna med lite matfett. Skär kasslern i tunna skivor och stek hastigt i en stekpanna med lite matfett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.