Blanda svampblandningen med nykokt spagetti. Kantarellcarbonara. //Malin Kantarellcarbonara. Ganska lyxigt att få tillgång till kantareller utan att ha satt en fot i skogen
Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag. Skär kasslern i små tärningar och fräs den i en stekpanna med matfett
Blanda sedan med ägg-, ost- och gräddblandningen tills osten har smält. Spara lite av kokvattnet innan du häller av spagettin så kan du använda det till att späda carbonaran om den skulle bli alltför tjock
Det som är annorlunda med Nigellas recept är vinet som ger en annan touch på carbonaran, jätte gott. 500g spaghetti275 g pancetta eller bacon (1 paket)2 tsk olivolja60ml torrt vitt vin eller vermouth4 ägg50g färsk parmesan, rivensvartpeppar60ml vispgräddefärskriven muskotnöt, lite ca en halv tskSkär pancettan i 1 x 1,5 cm kuber
Sälta från pancettan, krämighet från grädden och osten och tuggmotstånd av spagettin. En Carbonara är bara kärlek rakt igenom, och lite kolhydrater så klart
Blanda tomatfräset med pastan och rör sedan ner ägg- och ostsmeten. En kväll kom han med idén om att laga Zetas vegetariska spagetticarbonara till middag
Koka spagettin enligt anvisningarna på förpackningen. Slå av vattnet från spagettin med ett durkslag. Häll därefter spagettin direkt ned i stekpannan tillsammans med bacontärningarna
Häll av den kokta spagettin och blanda med bacon- och äggblandningen. Vispa ihop Philadelphia-osten och äggulorna i en skål och blanda med baconstrimlorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.