Med lite justeringar fanns allt hemma och resultatet blev krämigt och kalasgott. I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge
Skala och hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Lägg laxfiléerna påspenatbädden. Tillsätt spenaten och låt den fräsa med, tills nästan all vätska koka in
Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Igår var det dags för lax till middag igen och jag kombinerade två gamla lax-favoriter - fetaostlax och lax påspenatbädd
Så då hittade jag på lax påspenatbäddmed fetaost och citron-crème fraiche. Jag gjorde också en ljummen sallad på bönor och avocado med en dressing på olivolja, balsamvinäger, fransk senap och vitlök
Med lite justeringar fanns allt hemma och resultatet blev krämigt och kalasgott. I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge
Lax på krämig spenatbädd toppad med crispy seaweed (noriblad). Själv tycker jag att det räcker med lite krossad seaweed på toppen av laxen, där den ger god sälta till både lax och spenat
Servera spätta tikka masala med nykokt ris och sallad. Lägg på ett lock eller täck med ugnsfolie. För inte så länge sedan gjorde jag ett samarbete med Linas matkasse
Håll den stekta fisken varm i ugnen på låg värme. Stek i omgångar i smör i en stekpanna, ca 5 min på varje sida. 600 g rödspättafiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rödspättafiléer 1 dl vetemjöl 1 tsk salt Arla® Svenskt Smör 1 gul lök 1 burk ansjovisfilé à 50 g 2 dl hackad inlagda rödbetor 2 msk kapris 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.