Denna veckas matsedel innehåller spännande smaker. Halloj gott folk. Ny vecka, nya tag och mer mat. Risrätt från Egypten, klassisk mandelfisk, godaste bakpotatisen till kinesisk biff med bambuskott
Den där lilla nassen har verkligen gjort sitt segertåg över Sverige. Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Lättare än så här kan man knappast tillaga kycklingfilén. Bara att lägga den i en form, krydda, hälla på grädde- och yoghurtblandning och strö över hackade oliver
Sätt ugnen på 250 grader. Stek finhackad gul lök och pressad vitlök i olja. När löken mjuknat och börjat ta färg, tillsätt krossad tomat, finhackad oregano och basilika, salt och peppar
Rustika Skrädmjölstekakor. När en proteinboost krävs i form av bröd. Mystiken kring brödbakning. Ibland uppenbarar sig den där lilla inspirationskällan
Det där med att baka och fika vet ni vid det här laget är en stor passion i svarta huset. Men det är såklart inte alltid det lättaste att hitta recept när man som jag försöker baka utan socker och gluten
Här har vi ett enkelt recept på havrebollar. Det är bara att vispa ihop alla ingredinser med en elvisp, rulla bollar o sen rulla i kokos eller pärlsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.