En jättetrevligmiddagoch kväll blev det där vi bjöds på marineradgrilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsåsoch en fräsch grönsallad med mangold, grön paprikaochharicot verts
Getost och rödbetor medgrillatsurdegsbrödMycket enkelt och går jättebra att förbereda. Grilla brödet och ställ formen med rödbetorna och osten på grillen strax före servering
Börja med att riva gurkan på ett rivjärnoch lägg sedan i en sil, salta och låt stå i några minuter. Pensla gärna med en grillsås/marinad eller glaze under grillningen
Men vi börjar idagmed en grilladfläskytterfilémed en litehet glaze. Börja med att blanda alla ingrediensertill glazen i en kastrull och koka upp och låt det sedan svalna
Hetta upp en traktörpanna med smöret och fräs lök ochvitlök ett par minuter. Vi är flera svenska matbloggare med men det är även tävlingsdeltagare från Storbritannien, FinlandochIrlandoch den stora finalen går av stapeln iParis
Servera medtomatsås, grillade räkspett och delade tomater. Skala och hacka lök ochvitlökoch fräs i en kastrull med olja och smör, tills löken är blank ochgenomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.