Denna gång i form av en rostadMajsröramed ganska mycket hetta i sig. Tänk på om ni är ute i god tid med rörorna att de står till sig och kan bli ännu lite starkare
Mixa därefter med naturell yoghurt, honung och cayennepeppar. Smaka av med lite salt. Blanda pastan med olivoljan, bladspenat, ruccola och de strimlade grönsakerna
1 tablespoon sunflower oil1 bay leaf4 cloves½ teaspoon crushed cardamom seeds2 teaspoons crushed black peppercorns1 teaspoon finely grated fresh root ginger2 teaspoons finely grated garlic625 g (1 ¼ lb) boneless, skinless chicken breasts, cut into bite-sized pieces150 ml water or chicken stock½ teaspoon turmeric350 ml low-fat natural yogurtsaltMethod. Stir-fry for 30 seconds, then add the ginger, garlic and the chicken. Stir-fry over a medium heat for 4-5 minutes before adding the water or stock and the turmeric. Bring to the boil, cover, reduce the heat and simmer gently for 10-12 minutes or until the chicken is tender and cooked through
Strö över korianderbladen och servera med mango chutney, naanbröd och basmatiris. Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det
Halvera citronerna och lägg citronhalvorna med snittytan upp. Därför kan de recept som levereras med din matkasse skilja sig något från de recept som du hittar på vår hemsida
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.