ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé 2 pkt à 120-140 g bacon salt svartpeppar ca 100 g lagrad ost. ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé
Ikväll blir det lax sousvidemed perfekt kokt sparris och egen hollandaise. In, marinera laxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sousviden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventera vinförrådet och blogga
Medanfläskfilén är inne I ugnen förbereder du dem andra momenten. Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
Sänk i så fall ner plastpåsen i ett vattenbad så all luft pressas ut och förslut med en påsklämma. Ös köttet under tiden och bryn tills det fått en fin yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.