Sourdough Bread with Multigrain Flour and Seeds
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk vete
  • 1 dl ljummet vatten
  • 1 dl fullkornsmjöl
  • 3 dl ljummet vatten
  • 3,5 dl flerkorn
  • 3,5 dl fullkornsmjöl
  • 1,5 tsk salt
  • 2 msk pumpafrön
  • 2 msk linfrön
  • 2 msk solrosfrön
  • 3 timmar Degen skall
  • 250 grader Grädda brödet
  • 250 graders värme, sänk därefter till
  • 200 grader och grädda ytterligare i
  • 2 tbsp
  • 1 dl luk
  • 1 dl
  • 3 dl luk
  • 3,5 dl
  • 1,5 tsp salt
  • 2 tbsp pumpkin seeds
  • 2 tbsp flaxseed
  • 250 degrees Bake the bread for
  • 10 minutes in
  • 250 degrees heat, then lower to
  • 200 degrees and bake another

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.