Rör ner resten av chokladen. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
Nya lilla barnbarnet förstås, flera födelsedagar, Fars dag och nytt jobb till en av svärsönerna. Fyll den med någon av mina fyllningar, eller fyll den med någon blandning som du själv tycker om
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Risflingorna kan bytas mot glutenfriahavregryn, boveteflingor, hirsflingor eller quinoaflingor, och för att göra pajen laktos- eller veganvänlig använder du en mjölkfri vit choklad och byter det vanliga smöret mot laktosfritt eller mjölkfritt alternativ
3 skröpliga bananer - sammanlagd vikt med skal på mina var 370 g3 ägg2½ dl rårörsocker1½ msk vaniljsocker½ dl mandelolja1 dl citronmarmelad4 dl ljust bovetemjöl1 msk bakpulver1 msk malda psylliumfrönsmör/kokos till formenMosa bananerna. Grädda längst ned i ugnen på 175 graders ugnsvärme ca 40 - 45 minuter. 4 dl ljust. ca 40 - 45 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.