Vispa samman äggulorna med lite mjölk och pensla bullarna försiktigt med blandningen. Mosa inkråmet med elvisp eller i matberedare tillsammans med mjölken
Jag skulle baka frukostbullar men kom på att det var roligare att baka semlormed tanke på fettisdagen imorgon… Nu har vi i alla fall vetebullar hemma =) Det blev mycket goda semlor av dem
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Dessa semlor har jag gjort massvis med gånger och de är så goda. Vill du inte äta alla semlor på en gång så frys in dem medan de är lite ljumna då blir de nästan som nybakade när du tar fram dem
Tillsätt övriga ingredienser och blanda med en sked. Generöst med fyllning är pricken över i. När julen och nyårsafton är över, är det dags för semlorna att dyka upp
Vispa samman äggulorna med lite mjölk och pensla bullarna försiktigt med blandningen. Mosa inkråmet med elvisp eller i matberedare tillsammans med mjölken
Dessa underbara semlor gjorde jag igår med soyagrädde och mandelmassa med honung. I mina ljuvliga semlor hade jag en ekologisk mandelmassa sötad med honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.