Ni ser det där gratinerade brödet med ost på. En värmande fransklöksoppa var det här. Löksoppa var det allra första jag fick laga på restaurangskolan om jag inte minns fel
Det här är en av de där rätterna som liksom har stått på min lista av klassiska maträtter att laga, och idag kändes det som en bra dag för lite fransk comfortfood
Detta är klassisk bistromat. Servera soppan med rostat surdegsbröd som gratineras med en lagrad ost. Det klassiska är att gratinera brödet ovanpå soppan, men jag föredrar att servera brödet bredvid - mycket enklare att äta
Sätt ugnen på 250 grader övervärme. Skala och skär löken i tunna halvmånar. Lägg den i en gryta tillsammans med smör, timjan, lagerblad och låt den svettas
Hej på er,. Förkylt och tråkigt är det här… Och jättetrött. Det blir många nya inlägg i veckan så tills dess får ni hålla till godo med denna goda soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.