Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad medchorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes. Avsluta med 1 dl svarta oliver. 250 gram chorizo
Här serverar jag den kokt med krispiga chorizobitar (inte för stark dock, så att den överröstar svartroten för mycket) och hemmavispad majonnäs med rökt paprikapulver i
Stek chorizo runtom och den halva citronen på snittytan i en stekpanna med olja. Lägg allt på en plåt och blanda med pressad vitlök, lite olja, salt och nymald svartpeppar
Salt & peppar. En vegetariskt bolognese där jag ersatt köttet med röda linser. Salt & peppar. När det börjar puttra vänder du i linserna, lägg ett lock på grytan och låt puttra på medelvärme tills linserna är helt färdigkokta
Det stod en slatt överbliven glögg i skafferiet och tog plats och istället för att hälla ut det i vasken så hällde vi det i korvsmeten med ett väldigt lyckat resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.