½ tsk
salt och 2 krm svartpeppar. Smält 1 msk smör i en stekpanna och bryn kycklingen på båda sidor på hög värme i 2 min Lägg filéerna i en ugnsform och sätt in plåten i mitten av ugnen och stek i
1 tråg
sockerärter. koka upp 3 dl vatten och tillsätt ½ tsk salt. Koka sockerärtorna i 1-2 min 5. Strimla 1 romansallad och
Kycklingsalladmed bacon, sparris och pocherat ägg. Fick nämligen sparris med pocherat ägg på Bloggträffen för en dryg månad sedan, och har sedan dess inte riktigt kunna släppa tanken
6 skivor rökt kalkon4 små kokta ägg1 bit grönmögelost efter smak, rekommenderar varmt kvibille ädel special (den med svart etikett)1 knippe rädisor2 morötter1 kruka krispsallat2 tomatergrunda med sallad riven i bitar, fortsätt med morötter skurna i korta stavar, tomater i klyftor, rädisor delade i två, kalkon i bitar, smulad grönmögelost. toppa med lätt saltade ägg delade i 4 klyftor och en persiljekvist. 4 små kokta ägg
Mitt familjeäppelträd som jag köpte i våras har växt på bra men har tyvärr drabbats av en del ohyra i form av löss men vi får se om det överlever vintern, likaså jordgubbsplantorna och paprikaplantorna har fått en del löss som jag har klämt ihjäl, tycker att det är jätteäckligt med löss men jag hoppas att de försvinner snart
skär den i bitar och stek den med smör, salt och peppar. Hade köpt aioli och guacamole, båda utan tillsatser så det ni ska titta efter är Kavlis färska aioli och Rydbergs guacamole
Fyll det förgräddade pajskalet med lax och purjolök, tillsätt äggstanningen och toppa med osten. Kavla ut pajdegen på ett mjölat bakbord, rulla upp den på kaveln och lägg över den i pajformen
Tillsätt salt och rejält med svartpeppar. Gröp ur ägget i en hög mixerbägare. Koka upp vatten och koka ägget 3 minuter. 1 ägg. Dressing1 ägg 2 msk dijonsenap 1 msk vitvinsvinäger 1,5 dl olivolja, eller neutral rapsolja 1,5 tsk salt svartpeppar, nymald
Alla inlägg,. Krämig kycklingsallad. I en skål vispar du 5dl grädde tills den har tjocknat, blanda i 3-4 msk majonnäs och krydda med aromat (ganska mycket)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.