Somrig kycklingsallad med ägg & aioli
Koala's Kitchen
Koala's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 broccolihuvud
  • 5 ägg
  • 600 g kycklingfilé
  • 10 romanticatomater
  • 4 morötter (gärna knippe om det är säsong)
  • 1 tråg sockerärtor, 150 g 1 romansallad
  • 2 salladslökar
  • 125 g keso
  • 1. Sätt ugnen på
  • min
  • ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar. Smält 1 msk smör i en stekpanna och bryn kycklingen på båda sidor på hög värme i 2 min Lägg filéerna i en ugnsform och sätt in plåten i mitten av ugnen och stek i
  • 1 tråg sockerärter. koka upp 3 dl vatten och tillsätt ½ tsk salt. Koka sockerärtorna i 1-2 min 5. Strimla 1 romansallad och

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.