Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
8-10 bitar 300 g mandelmassa 150 g rumsvarmt smör 3 rumsvarma ägg 2 dl färska hallon smör till formen Till servering 500 g färska jordgubbar 2 dl vispgrädde 1 krm vaniljpulver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ankis syster hade köpt hem fina skivor kallrökt lax från fiskbilen som huserar på stadens stora torg, dessa skivor svängde vi runt två stjälkar lättkokt färsk grön sparris och la upp på ett stort fat
Som förrätt till minst fyra. Lägg upp sparrisen på tallrikar, häll såsen över och toppa med räkorna. Tillsammans med en syrlig och skummig citronsås och räkor blev det fest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.