MalmöIdag delar jag med mig av min somriga cobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommar som vi fick vår minsta lillebror Alexander
Fläder och rabarber, så somrigt och gott. Fläder har jag inte tillgång till i trädgården, men köper gärna fläderblomssaft till att dricka eller baka med
Vill man så kan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Vispa upp 2 dl grädde rätt hårt och blanda detta med vaniljsås blandningen
På dagens middags meny kommer det inte finnas med Chutney, tror inte det passar till stekt torsk med nypotatis men, efter en grillhelg är jag /vi, familj som gäster helt besatta
Blanda socker och potatismjöl med den skurna rabarbern direkt i formen. Servera med vaniljsås. Smält matfettet i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn
Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrig potatissallad på det som blev över
Ikväll efter en joggingtur blev det en snabb och somrig sallad till middag. Min sallad innehöll blandade salladsblad, tomater, paprika, avokado, mozzarella med basilika och jordgubbar
Servera gärna med vispgrädde. Sååå god denna blev. Igår testade jag en ny kladdis. Eftersom jag har mycket rabarber och blåbär så varför inte göra då en kladdkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.