Häll smeten i formen och ställ in i 175°C ca 10-15 minuter (eller tills den blir guldbrun). 1-2 msk msk vetemjöl. 75 g Milda mat- och bakmargarin. 10-20 gröna vindruvor
Grädda i smord form i 30-35 minuter. Leahs födelsedagstårta blev en riktig somrig tårta. Hon tycker inte om choklad, så den fylldes med jordgubbar och mumsig whipped cream frosting (som är cream cheese och grädde, så himlans gott)
Lägg bakplåtspapper i botten av en rund form cirka 22-24 cm i diameter med löstagbar kant. Sikta i lite i taget av mjölblandningen i vispningen och rör om försiktigt med en slickepott till en slät smet, blanda i zest från en citron och häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen 20-23 min. Lägg en remsa med bakplåtspapper på insidan och botten av en springform 22-24 cm i diameter. Lägg i första botten, pensla ett tunt lager med flädersaft och sprid lite av citronkrämen i mitten av botten 1-2 cm från kanten
Bred ut ett par matskedar av lemon curd på en marängbotten. Strössla över några skivade jordgubbar (eller mosade hallon till exempel) och bred sedan över grädden
Tårtbotten. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och vispa ägget poröst med elvisp. Blanda de torra ingredienserna med varandra, och rör därefter ner ägg, smör och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.