Är sååå sugen på något i chokladväg, men undrar dock ... kan man ta varanötter och hack i mindre bitar om man inte har hasselnötter ? Sedan har jag kokchoklad som jag undrar om man kan smälta och sen hälla över kakorna innan man strör över nötterna ?
Sommaren känns redan långt borta och jag sitter och går igenom mapparna med sommarens foton. Inser som vanligt att det är massor jag glömt att blogga om, som jag tänkt
Glutenfri bakning med få kolhydrater lockar väldigt många läsare världen över idag, då fler och fler märker att de mår bättre utan mjöl- och sockerstinna bakverk
Här bjuder jag på en ny favorit som jag gjorde i helgen. Rena rama godistårtan. (Ja, ni kan faktiskt skippa glasyren och bara göra bottnen så har ni en underbart god och hälsosam nötchokladgodis
2 stora koppar basilikablad 2 msk pinjenötter 2 klyftor vitlök (gärna färsk) någon nypa flingsalt 1/2 kopp nyriven parmesan 2 msk nyriven pecorino 1/2 kopp olivolja 3 msk rumstempererat smör (1-2 msk pastavatten - blandas ut i peston precis innan den blandas med exempelvis pasta) Gör så här. 2 stora koppar basilikablad 2 msk pinjenötter 2 klyftor vitlök (gärna färsk) någon nypa flingsalt 1/2 kopp nyriven parmesan 2 msk nyriven pecorino 1/2 kopp olivolja 3 msk rumstempererat smör (1-2 msk pastavatten - blandas ut i peston precis innan den blandas med exempelvis pasta) Gör så här
Vi pratade om våra barndomars sommarminnen på jobbet en dag. Blåbärspaj med mandel, 6-8 pers. ½ liter färska eller frysta blåbär½ dl strösocker½-1 msk potatismjöl Vaniljsås/vaniljvisp. ½-1 msk potatismjöl
Lite rodnande sommarminnen kan vi behöva nu. 2-3 msk kokossocker eller 1 tsk stevia pulver. Häll 3-4 msk jordgubssås i botten av varje serveringsglas. rivet skal från 1 lime 2-3 msk kokossocker eller 1 tsk stevia pulver
Ändå har man tagit ett litet steg mot sommarminnen och Frankrike. En lite godsak till kaffet. En avslutning på middagen… Pain au chocolat är nästan löjligt enkelt om man gör det på färdig smördeg
Mums vad gott det är med grillat. Det doftar sommar och fest här hemma. ) Äntligen har jag skaffat mig den bästa prylen får turkisk matlagning och för aubergineälskare
Inte blev det bättre av att jag fyllt datorn med ännu fler sommarminnen i form av bilder. Lägg på havreblandningen och in i ugnen på 175 grader tills den börjar bubbla ca 20-30min
En lätt sommarmake-up. Johanna med bloggen Morgonstunder skriver att sommaren är lång och härlig, den börjar med skolavslutning och slutar med skolstart
Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. 3-5 min. Vilken sommar vi haft i år. helt underbart. Vi vart sugna på en lite höstig fläskfilégryta och hittade detta recept på arla
Då kan du njuta av sommarminnen långt in i vintern. Körsbärsmarmelad med salvia är underbart gott. . Körsbär, eller bigarråer för den delen, ger mig barndomsminnen som heter duga
Mums vad gott det är med grillat. Det doftar sommar och fest här hemma. ) Äntligen har jag skaffat mig den bästa prylen får turkisk matlagning och för aubergineälskare
Kommentarer
herdenborg
Är sååå sugen på något i chokladväg, men undrar dock ... kan man ta varanötter och hack i mindre bitar om man inte har hasselnötter ? Sedan har jag kokchoklad som jag undrar om man kan smälta och sen hälla över kakorna innan man strör över nötterna ?
Logga in eller Registrera för att kommentera.