Sommarmat
Lotta lagar mat
Lotta lagar mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer använder jag:
  • 200-300 gram kött och
  • 200-300 gram haricots verts (färska eller frysta)
  • 2 lökar (jag föredrar rödlök)
  • 25 gram smör
  • 50 gram riven lagrad ost
  • Flingsalt och peppar
  • 100 gram haricots verts
  • 250 gram broccoli
  • 2 msk olivolja
  • 1 grön paprika
  • 1/3 gurka
  • 200 gram varmrökt lax
  • 2 nästan hårdkokta ägg
  • 2 msk creme fraiche
  • 2 msk vispgrädde
  • 2 msk citronmajonnäs
  • 2 msk fint hackad dill
  • 4-10 sparrisar romansallad
  • 15-20 minuter Koka ägg i
  • 8 minuter och låt svalna i kallt vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.