Sommarlunch med krämig tomatsoppa à la Mutti och varma ostmackor
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 - 4 personer
  • 1 glasflaska Muttis passerade tomater, 425 ml och vikt 400 g 6 - 7 dl vatten
  • 2 medelstora potatisar
  • 1 hyfsat stor gul lök
  • 3 stora vitlöksklyftor
  • 2 msk lantbuljongpulver - Biofood eller Renée Voltaire
  • 2 tsk Italiensk Gourmetkrydda
  • lite olivolja
  • 4 skivor ljust formbröd - jag använde mitt glutenfria ljusa formbröd
  • 2 st skivor god ost, ca ½ cm tjocka - jag använde taleggio men det går bra med Brie eller Camembert också
  • ½ msk pastramikrydda
  • olivolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.