7-17 på
lördagen och sedan delad tur på söndagen 7-11 och sedan 16-21...man kunde lika gärna sovit över eller ställt en husvagn utanför...för när man väl var hemma så tog man jobbet med sig hem, räknade timmar tills man skulle dit igen och jobba..grubblade över vem man skulle jobba med osv osv osv...
Ett bröd jag ofta göra när vi får gäster. Eftersom jag har min butik Annies Stuga hinner jag inte med att stå och fixa och trixa med mat hela dagen innan vi ska ha bjudning
Denfår bara sjuda. Sikta över mjölet under omrörning så att det inte klumpar sig. Garnera eventuellt innan serveringenmed lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Valet är somvanligt fritt, ni tar den korv som er familj gillar bäst. Rör ihop ostarna med lök, sweet chilisås samt senap och fyll korvarna medblandningen
) Lätt som tusan och festligare får man ju som sagt leta efter. bakblogg, dessert, fest, festlig dessert, festlig efterrätt, glace au four, glace au four recept, glace au four utan sockerkaka recept, glass i ugn, inredningsblogg, kalas, matblogg, Nyår, nyårs efterrätt, systrarna m, systrarnam, tomtebloss
Vi beställde in mat både från pizzamenyn, deras klassiska hamburgertallrik med såser, en pasta med kyckling och svamp och vi blev otroligt nöjda somvanligt
testa, både barnen och ni vuxna kommer att älska den. Lagar ni risotto ofta. Jag kryddade ävenmedKökskungens grillkrydda, nej inte vanlig grillkrydda utan en specialare med havssalt, vitlökschips, svartpeppar, chiliflakes, lökflakes, senapsfrön och koriander i
) Sillen är uppäten, revbenen och skinkan tog vi en repris av på juldagen fast då i helt annan tappningmed guacamole, fräsch sallad och syrade morötter till, hur gott som helst
Dela de tinade smördegsplattorna på mitten så att du får kvadrater. Äggstanningmed gräddfil och gräslök, somrigare och godare än vanlig äggstanning om du frågar mig
Men när det är sommar och färskpotatistider nöjer jag mig medden näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatis och ösa över en massa gott i en gratäng
matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera medspenat och pressad potatis. Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt
matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera medspenat och pressad potatis. Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.