Som vanligt får ni dras med en helgmeny till....
Att vara mamma och gilla livet
Att vara mamma och gilla livet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 mars 2015, 21:10
  • 7-17 på lördagen och sedan delad tur på söndagen 7-11 och sedan 16-21...man kunde lika gärna sovit över eller ställt en husvagn utanför...för när man väl var hemma så tog man jobbet med sig hem, räknade timmar tills man skulle dit igen och jobba..grubblade över vem man skulle jobba med osv osv osv...
  • 6 chilikorvar, ex chorizo
  • 1 lök 1 msk flytande margarin
  • 400 g krossade tomater
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • 250 g naturell keso
  • 400 g kidneybönor/vita bönor på brk
  •  
  • Servering
  • grönsallad
  • 500 g räkor med skal
  • 0.5 röd chilifrukt
  • 50 g hasselnötter
  • 1 liten lök
  • 1 vitlöksklyfta 500 g färsk spenat
  • 2 msk flytande margarin
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm peppar
  •  
  • Servering
  • 4 skivor formfranska
  • lite flytande margarin
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 2 vitlöksklyftor 140 g gröna oliver
  • 0.5 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 1 ägg 1 tsk oregano
  •  
  • Ugn
  •  
  • Fetasås
  • 150 g fetaost
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 pkt Lidl fryst kebabkött
  • 1 ask coctailtomater
  • 1 liten brk tacosås
  • 5 dl grädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 2-3 msk tomatpure
  • salt
  • grov svartpeppar
  • paprikapulver
  • salladskrydda
  • grillkrydda
  • redning
  • 2 ägg
  • 2 dl mjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.