Och med sommar kommer solsken och lättklädda kroppar som ligger och trycker på stranden för att få den där efterlängtade bruna färgen som gör oss så fräscha och snygga
Dagens recept har ett par veckor på nacken. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt till fika, men när solen skiner och det är varm och gott är en fruktsallad alltid rätt
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.