Rör tills det det blirlitedegigt, fördela ut ienform med avtagbara kanter ställ kallt. Vilken påskhelg vi har och det verkar som om det fortsätter, har suttit ute och ätitpåskmiddag det vet jag inte när vi gjorde sist
Sitterisolen med enislatte och mår väldigt skönt just nu, älskar att ha balkong dagar som denna. Så när jag kom hem tyckte jag att jag förtjänade lite gott, det är ju trots allt fredag
Resan gick under benämningen ”Solens mat & Italienskadelikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
Lägg allt ien stor ugnsfast form och vänd alltsammans med olivolja och svartpeppar. Dessutom är det så himlapraktiskt, litedisk och lite mat att passa vidspisen
IngredienserPortioner. 4 4 dl couscous 2 förp pastasås med basilika (à 390 g) 1 grön paprika 600 g färska köttbullar 150 g fetaost Att ha hemma 4 dl vatten 1/2 tsk salt 2 tsk oregano peppar Lägg tilliinköpslistanKupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg några kvistar färsk rosmarinibotten på enugnsformtillsammans med några vitlöksklyftor, lägg bogen ovanpå och avsluta med ytterligarerosmarin och vitlöksklyftor (dem behöver inte skalas)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.