Solbackens lantbröd med solrosfrön
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 2st limpor a 1,5l
  •  
  • Fördeg
  • 100 g Fint Rågmjöl
  • 150 g Manitoba Cream, (vetemjöl)
  • 10 g Jäst
  • 250 g Vatten, (2,5dl)
  •  
  • Bortgörning
  • 600 g Manitoba Cream, (vetemjöl)
  • 15 g Jäst
  • 250 g Vatten, (2,5dl)
  • 50 g Olivolja (0,5dl)
  • 20 g Havssalt
  • 1 dl Solrosfrön
  • 4 msk Olivolja till att smörja bakformarna med, (bakform a 1,5l x2st)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.