Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här medfärska hallon och blåbär
Använder du en bra silikonform till kladdkakan, så behöver formen inte smörjas. Låt den kallna i ett vattenbad under omrörning och garnera sedan medfärska eller tinade hallon
Då blev det tydligen två bakrecept på raken då jag inte riktigt blev nöjd med rotfrukterna till den grillade kycklingen igår, men kan alltid lägga upp receptet på kycklingens marinad till er som gillar stark mat & mycket chillie
Blanda bärenmed florsocker och potatismjöl och klicka ut dem i formen. Häll i smörad form med avtagbar botten, sätt gärna ett bakplåtspapper i botten så blir det enklare att få loss kakan
4 4 bitar kladdkaka (köpt eller hembakt) 1/2 påse frityrpulver (à ca 65 g) ca 1 l frityrolja Till servering vaniljglass chokladsås marshmallows färskabär (t ex bigaråer och jordgubbar) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Ballerina Kanelbulle 20 % rabatt Ballerina 190 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Bryggkaffe 12
Västerbottenpaj med kantareller. Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör
Det var en jättegod kaka som var kladdig och seg, som en vanlig kladdkaka brukar vara. Blanda bärenmed florsocker och potatismjöl och klicka ut dem i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.