Lunchen idag bestod av ugnsbakad laxmed potatis, romröra och en supergod mangosallad till. Skulle sitta med näsan i skolböckerna hela dagen var tänkt (tenta på tisdag) med så blev det ju inte
Lägg laxen i en ugnsform. Strimla chilin (ta inte med fröna) och salladslöken och strö över salladen. Lägg laxfilén på salladsbädden och strö över kokos, jordnötter och koriander
Och då slog det mig att varför inte göra samma klassiska rätt fast medlax. Koklag till laxen. Smält ner Creme fraichen och låt sjuda upp, smaka av med ättiks- och sockerlagen tills du får en sötsyrlig smak
Börja medlaxen. Så jag skaffade mig en påse, gick rätt så försiktigt ut mängdmässigt då jag hört att sichuanpepparn kan vara jättestark och gjorde en jättegod laxrätt
•Sila potatisen och stek med den skurna sidan nedåt, lägg i några klickar smör. •I med grönsakerna när potatisen fått en fin stek yta tillsammans med dill, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.