Mört kycklinglår. Den här gången lagade jag kycklinglår som blev otroligt möra och väldigt goda. Dessutom brukar kycklinglår vara väldigt billiga vilket aldrig är fel
1 kg mörade kycklinglår. -Mama Skogly ♥ 1 kg mörade kycklinglår. Barnen tog extraportioner. Maken, som är allergisk mot kycklling, åt ändå och fick sedan svullna läppar så han såg ut som Linda Rosing
1 kg kycklinglår med ben. Sätt ugnen på 225 grader. Krydda kycklingen med salt, peppar och rosmarin. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn bitarna på hög värme ca 1 minut per sida tills de får lite färg
Lägg på kycklinglåren och tillaga mitt i ugnen i ca 25 minuter. 900 g kycklinglår. Marinad. Blanda citronskal, chili explosion, olja, hackad vitlök, peppar och soja i en stor fryspåse
Bind en bit steksnöre runt mitten på varje kycklinglår så håller det formen och blir jämnare stekt. Bryn kycklinglåren i smör runt om samt salta och peppra dem
Skölj kycklinglåren med kallt vatten och torka de helt torra med hushållspapper. Lägg kycklinglåren i en ungsfast form och avsluta med att salta och peppra utsidan av kycklingen
Lägg frysta kycklinglår (med ben) i en lergryta. Så himla gott och enklare kan det inte bli. Ringla över lite olja, ordentligt med sweet chilisås, salt, vitpeppar, lite kinesisk soja och lite vatten
Pensla kycklinglåren med marinaden. 900 gram kycklinglår. Blanda alla ingredienser till marinaden. Mixa gärna så att ingefäran fördelas bra i marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.