Sojaglaserad sparris med pilgrimsmussla, tempura och limemajonnäs
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 pilgrimsmusslor 8 vita sparrisar 10 gröna sparrisar 2 limefrukter 4 msk japansk soja 1 salladslök 0,5 röd chilifrukt, mild 2 tsk sesamolja 6 msk honung 1 kruka färsk koriander olja, till stekning smör, till stekning salt peppar
  • Tempura1 dl majsstärkelse 1 dl vetemjöl 1 ägg 1 tsk bakpulver 0,75 dl kolsyrat vatten olja, till fritering
  • Majonnäs1 limefrukt 1 ägg 2 dl rapsolja 1 msk dijonsenap salt vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.