Klä en ugnsform (cirka 25 X 35 cm) med bakplåtspapper.
Smält margarinet i en liten kastrull på spisen.
Blanda ihop mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
Vispa ägg och socker fluffigt med elvisp.
Sikta ner mjölblandningen lite i taget i smeten. Tillsätt samtidigt margarinet och mjölken och vispa ihop till en jämn smet med en handvisp.
Bred ut smeten i ett ganska tunt lager i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i cirka 20 minuter.
Lossa kakan ur formen och låt den svalna. Stansa ut blommor ur sockerkakan med hjälp av ett blomformat pepparkaksmått och lägg blommorna på en bricka.
Dela kumquatsen i halvor och lägg en halva i mitten av varje blomma. Vispa Milda mat & visp fast och fluffigt. Spritsa små blomblad av grädden på varje kaka. Servera direkt eller förvara i kylen tills det är dags.
Tips: Varva sockerkaksresterna som blir över när du stansat ut blommorna tillsammans med vispad Milda mat & visp och färska bär. Lägg upp i fina glas för en snabb och smarrig efterrätt!
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.