För att laga Sockerkakautan gluten, ägg och mjölkVispa samman alla ingredienser till en jämn smetHäll upp i smord sockerkakasform bröad med mjöl eller kokosflingorGrädda i ugn 200 grader i 45 minuter. Lägg över bakplåtspapper efter 30 minuter
Den blev verkligen luftig och fin, trodde inte det kunde bli så bra att baka utan just ägg. På Novas kalas hade vi några som var mjölk och äggallergiker så då bakade jag denna mjölk och äggfriasockerkaka
Sockerkakautanägg med röda vinbär och rabarber. Jag bakade dem i folieformar som såldes i 4-pack. 8 dl mjölk. Grädda gyllene ochtorra två åt gången i ugnen ca 25-30 minuter. 8 dl mjölk
Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. valfri mjölkersättning. Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten
Choklad och havre är favorit-ingredienser vid bakning för det blir så god smak av det, så dessa kakor har alltid varit en storfavorit och det bästa sämsta är att de är godaste direkt från frysen, dvs det är alldeles för enkelt att var onyttig
-). 15o g mjölkfritt margarin. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. Grädda mitt i ugnen 5-10 minuter, tills de smält ihop till tunna fina gyllenbruna flarn. 15o g mjölkfritt margarin
v=wpcom-no-pv&x_noads=adblock&baba="+Math. stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. mjölkfritt margarin och farin- eller muscovadosocker till formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.