12 ägg
2 dl socker 2 dl mjöl 1 tsk bakpulver 1 dl kokande vatten SMÖRKRÄM 50 g smör 1/2 dl socker 1 äggula 1 msk vaniljsocker KokosVispa ägg och socker poröst.Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i äggsmeten.Tillsätt sist det kokande vattnet. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter. Rör ihop smörkrämen under gräddningstiden. Pricka den varma färdiga kakan med en sticka och bred på hälften av krämen som smälter ner.Låt kakan svalna och bred på resten av krämen och strö på kokos.
Rör smör och socker fluffigt med elvisp eller för hand. Servera kokoskakan som den är eller med lätt vispad grädde samt färska bär som jordgubbar, hallon, vinbär eller blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.