Smält smöret och blanda det med mjölken. Efter det positiva resultatet kan jag nog räkna med att få önskemål om att baka denna drömgoda kaka fler gånger
En sockerkakamed det lilla extra, enkel att smaksätta om man vill med ex hackad choklad, citronskal, nystött kardemumma, finhackad sötmandel, frön från en färsk vaniljstång etc
) Men för att ägna mig åt kakan på bilden ovan, så är den som en sockerkakamed plusmeny. Det har inte blivit mycket tid över till att äta sockerkaka, helt enkelt
Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans medsmörblandningen. Stjälp upp kakan på galler och låt den svalna med formen över
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmör och rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Jag jobbar just nu med bilderna på sockerkakan som jag nämnde tidigare idag >> och då slår det mig att jag kanske skulle tipsa er även om receptet på endast själva sockerkakan (utan det där lilla extra som jag tillsätter när sockerkakan svalnat) Det här är nämligen en smörfrisockerkaka som är väldigt luftig och fin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.