Blanda till sist äppeltärningarna med sockret ochkanelen. Blanda först grahamsmjölet, fullkornsmjölet och bakpulvret separat innan du blandar samman detta medäggenoch sockret
Blanda till sist äppeltärningarna med sockret ochkanelen. Blanda först grahamsmjölet, fullkornsmjölet och bakpulvret separat innan du blandar samman detta medäggenoch sockret
Den syrliga ochenormt vackra harsyran – på bildenen röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Jag har tidigare lagt upp recept på den här variantenmed banan och choklad. Där finns fler recept på mättande rawfoodfrukostar, även såklart olika sorters varm glutenfri gröt och olika äggrätter
Till drinken så gjorde jag sockerlag, men lätt det koka ihop tillsammans medkanelstängeroch nejlikor vilket gav drinkenenhint av kanelmen inte så mycket så att det tar över (vilket kanel lätt kan göra)
Ugnsbakad gröt är en av mina frukostfavoriter, det var länge sedan jag gjorde det sist, men idag gjorde jag en variant med äpple, kaneloch kardemumma till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.