Oohhh lord vad goda de blev, hård skorpa och saftiga. Sötning är valfri, jag tycker inte det behövs om man använder jordgubbar däremot blåbär kräver lite sötma anser jag
När folk säger, - Guuud, man måste väl kunna äta allt, det är så extremt och överdrivet. det jag egentligen skulle berätta var att jag och Charlie i morse bakade små blåbärsmuffins (utan socker och gluten) som han fick ta med sig i matsäck
De blev något platta men riktigt goda. Blanda ned banansmeten i det torra - försiktigt. Jag såg att våra bananer började bli mogna och nästan övermogna så jag fixade till muffins igår till meditationsgruppen
Härmed utropar jag en ny favoritböna - bondbönan (men det är bara för jag odlat den själv). Skala bort det yttersta lagret (gör bara ett litet hål i skalet och tryck till mellan tumme och pekfinger så ploppar bönan ut)
De blev faktiskt en aning mjukare i konsistensen som glutenfria. Det här var inte de vackraste muffins jag åstadkommit precis men är glad att jag lyckades få dem glutenfria, mjölkfria, sockerfria OCH ätbara
Lägg den i en skål medans den fortfarande är varm och klicka sedan ner smöret i bitar och låt det smälta tillsammans med den fortfarande varma spenaten
Nu har jag bakat den ena sockerfria ochmjölfriamuffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
En efter en rev ochguldetblev ett faktum. Därifrån var inte vägen lång till de här fyllda godsakerna och han blev mer än nöjd med slutresultatet, och jag också faktiskt
Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.