Ni får testa vad som är bäst på er bakmaskin. Häll iingrediensernai den ordning dom står, jag häller alltidi oljan först så att den smörjer paddlarna, dom lossar lättare då
) Jag ficknämligen en förfrågan här på bloggen om rabarberrecept, och blev då inspireradtill att göra en helt laktosfri och sockerfri glass där den ena har smak av rabarber och den andra har smak av lemon curd
så snälla mailamigeller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innanpremiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en litenaptitretare, som blev grymt goda
Att ha en allergiellerintolerans mot vissalivsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativibutikerna och det märks att efterfrågan är stor
Om smeten känns torr kan man ha ilite vatten ellerlite mer kaffe. Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn
Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
) Det är också gott att ha bär ellerskivad frukt tillsammans med krämen mellan de båda lagren. Denna tårta hade vi både på midsommarafton och på Hugos kalas
Om man smaksätter med lite arraks eller punsch hamnar man nog lite närmare den rätta smaken. För en tid sedan bakade jag sockerfria dammsugare/punschrullar, så jag tänkte att det är ett utmärkt tillfälle att dela med mig av receptet nu
Häll ingrediensernaiordningen ovan. Morotsbröd tillbakmaskinen, 900 gram. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter. Tillminmaskin (Centurion XBM-1129) är inställningen standard, 900 g, ljus skorpa. Tar 3 timmar och sedan kan vi njuta av nybakat bröd. 520 g siktatdinkelmjöl. 70 g rivna morötter
Att gör en kaka eller dessert med mindre socker än vad en vanligmotsvarighetinnehåller är inte så svårt och är enligtmig ofta godare, då de flesta recept oftast innehålleröverdrivet med socker och sötma
Häll smeten imuffinsformar av silikoneller smörade vanliga formar. Alla har viperioder då vissa saker känns sjukligtjobbiga medans andra saker känns roliga och inspirerande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.