Smält smöret och låt det svalna. Vispa äggulor och Lättströ pösigt. Rör i avsvalnat smör och filmjölk. Blanda vetemjöl med bakpulver och kanel, rör ner det i smeten
Tillsätt flytande margarin och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Smörj och bröa en liten avlång form på 1 liter. Vispa upp ägg, Hermesetas lättströ och 1 msk hett vatten. Häll smeten i formen och grädda kakan i 25-30 minuter i nedre delen av ugnen
Vispa ägg och hermesetas lättströ tills smeten blir luftig. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, kanel, kardemumma, ingefära och gräddfil och rör ned i ägg- och morotsmeten
Jag kollade för säkerhets skull om tjejen som är nötallergiker tål frön (vissa nötallergiker är även känsliga mot frön) och det gjorde hon så jag började skissa lite på ett recept jag velat prova ett tag, nämligen en citroncheesecake
Underbart krämig och len cheesecake med fyllning av vit choklad och blåbär. Den blir otroligt hög och fin och är väldigt mäktig så den räcker till många
En väldigt söt och god historia. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
Lägg i det mjuka gelatinet och rör om tills det har smält helt. För att göra cheesecakens botten. Blanda med Philadelphia och socker tills blandningen blir mjuk
Nu har jag bakat den ena sockerfriaoch mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Visst kan det låta lite överilat att börja med ett bakverk som till och med i sin titel berättar att det handlar om en mjölkproduktig kaka, men jag har hört så mycket positivt om veganska cheesecakes, om deras krämighet och mjukhet, att jag ändå inte kunde hålla tassarna borta
Sockerfri kladdig chokladfondant. Jag fick ett mail idag av en läsare (tack Emmy) som tipsade om en sida som heter Alltomkosttillskott och som jämför priser på olika kosttillskott
Blanda kexsmulor och smör. Rör ihop Philadelphia, socker och citronskal till en jämn röra. Rör sedan ihop gelatinblandningen och den vita bakchokladen till en jämn blandning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.