Långkokt grytstek iWonderbag…. Energisnållångkokning. Wonderbag uppfyller alla kriterier där, den är ett exempel på en både smart och energisnålmatlagningsmetod
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinnerverkligeninte gosa ihopsig som sig bör
Sockerfri choklad tillgarnering. Tillsätt rumsvarmt smör och tillsist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper
Att ha en allergi eller intolerans mot vissalivsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativibutikerna och det märks att efterfrågan är stor
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha ilite vatten eller lite mer kaffe
Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
För några dagar sedan blev jag och min sambo bjudna på middag hos några vänner. Ofta när man äter på ett speciellt sätt, vare sig det är LCHF, fettsnålt eller dietinför en tävling, kan det vara litejobbigt när man blir bortbjuden
Tack till LCHF-gurun bakasockerfritt. Puhh, lång dag idag. Recept sockerfri kladdkaka. Var iKista på en konferens kringmobilmarknadsföring på förmiddagen för att sedan åka hem och pilla på en annonskampanj som skulle upp på Facebook ikväll
Iblandvill man kunna njuta av något gott utan att känna sigonyttig, vad passar då bättre än en kladdkaka helt fri från tillsatt socker och som ändå smakar gudomligt
Jag gillarverkligen mat som sköter sig själv i ugnen och detta recept är ett utmärkt exempel. Är man bara ute i god tid får man ett underbart saftigt kött som bara faller isär med minimalaarbetsinsatser
Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfriamuffinsen efter den andra här och jag har väl interiktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.