Skåra vaniljstängernaoch skrapa ur fröna med en liten sked. Och hon tipsar om att införskaffa både en bra köksvåg och en pålitlig kökstermometer för att verkligen lyckas med det här receptet
Pensla med smällt margarin och vänd i socker. Lös upp jästen med lite av spadet. Pensling och garnering. Blanda med hallonsylt tills du tycker att smaken blir bra
I går kom jag äntligen till skott med min rabarbermarmelad och den blev himelskt god. Lägg i rabarber, vaniljstångoch saften från citronen i en stor kastrull
En underbar liten sak med massor av smak från passionsfrukt, citronoch varm vanilj. Lägg ägg, socker ochvanilj i en skål och vispa med en elvisp på hög effekt tills blandningen blir ljus, tjock och har tripplat i volym
Resultatet är en frusen cheesecake medcitron, vaniljoch dulce de leche, supersmarrig är den. När jag tittar mig i spegeln ser jag en kvinna med spår av småbarnsårens trötthet, begynnande skrattrynkor och fler gråa hårstrå i håret än vad som egentligen borde vara där i min ålder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.